Montcabrer, de cabra, 500 gr. aprox.

11,96 € /Unitat
Impostos inclosos
Quantitat

Montcabrer, llet de cabra, pasta rentada

Descripció

Origen: Vilassar de dalt, Catalunya

Meridatge:amb pans blancs, tipus baguette, galetes de blat, oli o carbó vegetal. S’acompanya bé de melmelada de maduixa, fruita fresca com el raïm, olivada verda i negra, dàtils o figues seques. Pel seu caràcter mineral combinarà bé amb complements dolços i fruits secs crus, com nous, pistatxos, ametlles, nous de macadàmia o nous caramelitzades.

Forma cilíndrica, de cares planes. Escorça grisa, a causa del floridura durant la maduració. Pasta tancada i lleugerament elàstica, de color blanc os, sense penetració de l’escorça i absència d’ulls. Olor mineral intens, amb notes suaus de llet de cabra. Textura elàstica, i cohesionada. El gust mitjà intens amb una entrada lletosa i una mica àcida, apareixent després les notes minerals, de sensacions netes i pronunciades. Apareix al final un gust de nou combinat amb una aroma mineral, i una sensació de mitjana intensitat a torrat, acabada amb una persistència llarga. En conjunt resulta un formatge personal, amb una aroma especial i marcadament mineral, i un pas en boca net i pronunciat.

  Política de seguretat

Emprem els mètodes de pagament més segurs i comuns

  Política d'enviament

Enviem en 48/72h a la zona del Maresme i Vallès Oriental