Mandukacasa (Productes Gourmet)

Qui som?

Mandukacasa és una botiga de productes gourmet, per tant productes d'una alta qualitat on molts d'ells són elaborats artesanalment i productes de proximitat. Aquest projecte d'alimentació gourmet neix de la inquietud i la il·lusió d'assolir el repte d'arribar a totes les famílies, d'una forma ràpida, còmoda i segura. A més, disposareu de packs elaborats tant per a regalar als amics, regals d'empresa o simplement regals a aquells amants del bon menjar i que gaudeixen del plaer de la degustació.

A la nostra botiga online podràs trobar molts productes que difícilment podràs comprar o trobar en llocs com supermercats o botigues d'alimentació, ja què són de proveïdors molt selectes.

Un equip amb formació especialitzada i vocació de servei per tal d'oferir-te la millor qualitat i servei possibles. Disposem d'una infraestructura comercial i logística adaptada perfectament a fer arribar els productes en les millors condicions per al seu consum. 

Què trobaràs?

Productes de qualitat
El que oferim és un gran ventall de productes gourmet, podràs trobar una gran varietat d'aliments i productes: formatges i  embotits, vins, caves i cerveses artesanes amb sabors innovadors per al paladar, conserves de tot tipus per a realitzar des d'un bon aperitiu fins a un bon dinar.
“Entregues de qualitat amb les màximes garànties
Entrega a domicili segura i ràpida
Enviem les comandes en 48/72 hores amb totes les garanties per tal que els nostres productes gourmet arrivin en les millors condicions.
Enviaments a tota Espanya
Pagament segur i còmode
Proporcionem seguretat a l'hora d'oferir-les nostres diferents formes de pagament, ja que disposem de les formes de pagament més populars i segures en la indústria eCommerce, complint tots els estàndards i protocols de seguretat necessaris.
Servei d'atenció al client
Comptem amb un equip d'atenció al client per a resoldre qualsevol dubte que puguis tenir.
- Contacta a info@mandukacasa.cat
- També ens pots trobar al 93 799 34 55
Estarem encantats d'atendre't i aconsellar-te en les teves compres i poder resoldre qualsevol dubte que tinguis.