Pop "A Pulpeira" Cuit al Buit (500 gr)

19,00 € /Unitat
Impostos inclosos
Quantitat

Pop cuit al buit a baixa temperatura, 2 potes per bossa de 250 grams aproximadament

Descripció

De: Galícia

Cocció: microones, planxa i brasa

Frigorífics Arcs cou i comercialitza la marca de pop cuit "A Pulpeiro", pop cuit a el vapor en super propi joc.

"A Pulpeiro" neix fruit de la continuació de l'ofici familiar de "Pulpeiro i Pulpeiro" que els nostres avantpassats van exercir en les fires i festes de Galícia des de fa més de 100 anys.

El nostre origen ens marca per tractar d'emprendre una missió, una nova i millorada forma de cocció de el pop, que aconsegueixi mantenir i potenciar tot super sabor i qualitat.

Es per ells que posem en marxa un procés d'investigació i desenvolupament d'un nou mètode de cocció, basada en el coneixement adquirida durant els anys de el pop i de super cocció, unit a les noves tecnologies de l'alimentació. Fruit d'aquesta investigació sorgeix un nou mètode de cocció en buit i a el vapor. Utilitzem per això pop de la màxima qualitat, peix en els millors calador de el món i amb els canons més exigents.

Un cop descongelat i rentat el pop, el introduïm en bosses específiques de cocció, Fent un buit de el 100% quedant el pop a punt per ser cuit. Els nostres forns adaptats per a la cocció a vapor, Fan la resta, coent a baixes temperatures i prolongant els temps de cocció. El resultat es un pop que cou a poc a poc, expulsant els sucs propis durante la cocció. Aquest mètode potencia el sabor el pop i alhora guarda totes sobre proteïnes, vitamines i sales minerals en forma de joc. Al seu torn perllonga la vida útil de l'pop cuit fins als 120 dies. Un procés natural a el 100%

  Política de seguretat

Emprem els mètodes de pagament més segurs i comuns

  Política d'enviament

Enviem en 48/72h a la zona del Maresme i Vallès Oriental