Cava Primer Reserva Brut 2014, Pere Ventura

14,95 € /Unitat
Impostos inclosos
Quantitat

Cava Primer Reserva 2014, Caves Pere Ventura

Descripció

Origen: San Sadurní, Catalunya

Caràcter

PRIMER RESERVA BRUT és un cava d’extraordinària frescor, aromàtic, sorprenent; paradigma de l’harmonia entre la delicadesa i la consistència clàssica. Un cava alegre i agradable que s’adapta a qualsevol moment i a totes les ocasions perquè combina l’afruitat i la frescor amb matisos d’una complexa subtilitat.

Esperit PRIMER RESERVA BRUT

És la brisa mediterrània que s’escola per una terrassa en una nit calorosa: és l’eco d’una festa, el motiu d’una nova reunió d’amics. El nostre PRIMER RESERVA BRUT té temperament, respira joventut i gaudeix dels ambients nocturns. Tanmateix, el seu esperit també és procliu a la familiaritat i a realçar aquells moments que ens són entranyables. Delicadament estotjat, és el regal més adequat per compartir moments de plaer.

Gaudeix-lo a qualsevol hora del dia. En un sopar informal amb els amics, en un aperitiu o en una sobretaula familiar. En un brunch amb amanida César, quiches, pastís de vegetals o ous a la Benedicte. Com a aperitiu per ressaltar tapes selectes, embotits fins i fregitel•les lleugeres. Reinventa la teva hora del te i ofereix PRIMER RESERVA BRUT amb pastes de full, galetes de mantega i vainilla, o neules.

Serveix-lo a una temperatura de 5 a 7 °C i, una vegada destapat, convé mantenir- lo fresc per tal d’enardir el seu caràcter.

  Política de seguretat

Emprem els mètodes de pagament més segurs i comuns

  Política d'enviament

Enviem en 48/72h a la zona del Maresme i Vallès Oriental