Cava Vintage rosé 2014, Pere Ventura

33,95 € /Unitat
Impostos inclosos
Quantitat

Cava Vintage Rosé 2014, Caves Pere Ventura

Descripció

Origen: San Sadurní, Catalunya

Caràcter

PERE VENTURA VINTAGE ROSÉ és el cava trencador entre els clàssics. Un cava que s’allunya de la tradició per procurar sensacions noves. Elaborat a partir de Pinot Noir i tipus Brut, és un Gran Reserva de perfil molt elegant i fresc, que marca caràcter diferenciador des del primer cop de vista. D’un singular rogenc de bombolla fina, té una alta expressió aromàtica i complexitat en boca; el tacte és delicat, fresc i intens.

Com el seu nom indica, és un millessimé, elaborat només les anyades en les quals el raïm és d’excel·lent qualitat organolèptica i sanitària, i amb la voluntat explícita que expressi la identitat del terrer i de la marca PERE VENTURA.

Esperit VINTAGE ROSÉ

VINTAGE ROSÉ forma part de la col·lecció Vintage, grans reserves d’anyada representatius de la marca PERE VENTURA: elegància, caràcter identitari i gaudi.  Elaborats a la propietat, són caves de terrer per paladars exigents i per celebrar i viure la intensitat del moment.

S’adapta a diferents moments de consum. Imbatible com a aperitiu, ofereix un ventall de possibilitats com a acompanyament a un àpat de principi a fi. Des de pastes elaborades a rebosteria, ressalta la delicada acidesa de la fruita vermella i el punt amarg de la xocolata negra.

Serveix-lo entre 8 i 9°C per apreciar la intensitat de les seves aromes.

Presentació

En un estoig de vellut amb el segell de la marca.

  Política de seguretat

Emprem els mètodes de pagament més segurs i comuns

  Política d'enviament

Enviem en 48/72h a la zona del Maresme i Vallès Oriental