Cava Gran vintage 2014, Pere Ventura

54,50 € /Unitat
Impostos inclosos
Quantitat

Cava de paratge Gran Vintage 2014, Caves Pere Ventura

Descripció

Origen: San Sadurní, Catalunya

Caràcter

PERE VENTURA GRAN VINTAGE PARATGE QUALIFICAT CAN BAS identifica i relata el lloc on neix, una àrea menor qualificada dins la DO Cava per les seves singulars característiques edafòlogues i climàtiques. El Paratge Qualificat Can Bas suma a aquestes l’antiguitat dels sòls i la variable històrica, fruit de més de 2.700 anys de tradició vitivinícola la finca.

GRAN VINTAGE és un cava de terrer, representatiu del Paratge Can Bas: la identitat d’aquest cava ve marcada pel seu origen, el conjunt de variables -climatologia, geomorfologia, edafologia i biota- que determinen l’expressió dels raïms i l’obtenció d’un most únic, reflex i interpretació d’una anyada. Aquestes variables, juntament amb uns criteris de qualitat a la seva producció i elaboració, propicien un cava de característiques singulars.

Icònic, elegant i de marcada personalitat, GRAN VINTAGE PARATGE QUALIFICAT CAN BAS ostenta el màxim distintiu de qualitat per un cava.

Esperit GRAN VINTAGE

GRAN VINTAGE forma part de la Col·lecció Vintage, grans reserves d’anyades excepcionals i representatius del terrer i la marca PERE VENTURA: elegància, caràcter identitari i gaudi. Elaborats a la propietat, són caves per paladars exigents i per celebrar i viure la intensitat del moment.

Presentació

D’edició limitada, cada ampolla és única i està enumerada, indica la data de degorjat i presenta el distintiu específic de control qualitatiu.

L’ampolla és de disseny exclusiu i es presenta en un estoig personalitzat de vellut amb un llibret explicatiu a l’interior sobre els trets distintius del GRAN VINTAGE PARATGE QUALIFICAT CAN BAS.

GRAN VINTAGE és l’acompanyament perfecte de la cuina més delicada i refinada.

Especialment indicat amb vieires, foie mi-cuit amb pera caramel·litzada o rillette d’ànec amb melmelada de taronja i pastanaga.

Serveix-lo a una temperatura aproximada de 8 a 9ºC i amb una copa tulipa.

  Política de seguretat

Emprem els mètodes de pagament més segurs i comuns

  Política d'enviament

Enviem en 48/72h a la zona del Maresme i Vallès Oriental