ros, d'ovella curat, 500 gr. aprox.

14,95 € /Unitat
Impuestos incluidos
Cantidad

Ros d'ovella curat

Descripción

Origen Vilassar de Dalt, Catalunya

Meridatge: Es pot consumir amb vins escumosos, frescos i àcids, amb domini de la fruita, o amb vins blancs on la fruita domini, d’acidesa equilibrada, criança en bóta, ben estructurat i madur, amb cos i densitat per acompanyar el recorregut del formatge a la boca. Els pans secs o les torrades, faran de base a un formatge que marida perfectament amb fruits secs crus (nous, ametlles), tomàquet (en melmelada, sec en oli, confitat), raïm blanc, magrana o figues fresques.

Queso cilíndrico de caras planas y aristas vivas, de corteza natural, con tonos de color madera y gris. Presencia de pequeños ojos en el interior, distribuidos de manera irregular, y un color de pasta de color amarillo débil y concentrado, característico de la leche de oveja. De corte cerrado y textura tierna. Notas dulces de leche de oveja a la entrada, con una sal muy integrada y de intensidad media. Persistencia mediana, dejando un suave sabor al final muy agradable

  Política de seguretat

Emprem els mètodes de pagament més segurs i comuns

  Política d'enviament

Enviem en 48/72h a la zona del Maresme i Vallès Oriental