Ordre, d'ovella, 300 gr. aprox.

9,50 € /Unitat
Impuestos incluidos
Cantidad

Odre, llet pasteurizada d'ovella

Descripción

Origen: Vilassar de dalt

Meridatge: Es pot consumir amb vins escumosos, frescos i àcids, amb domini de la fruita, o amb vins blancs on la fruita domini, d’acidesa equilibrada, criança en bóta, ben estructurat i madur, amb cos i densitat per acompanyar el recorregut del formatge a la boca. Els pans secs o les torrades, faran de base a un formatge que marida perfectament amb fruits secs crus (nous, ametlles), tomàquet (en melmelada, sec en oli, confitat), raïm blanc, magrana o figues fresques.

Forma cilíndrica, con la cara superior ligeramente convexa. Corteza blanca y enmohecida, de terciopelo, regular y continuo. Al corte presenta un aspecto marfil, con un cerco definido bajo la corteza, y una pasta cohesionada y húmeda. El olor es de una intensidad mediana, predomina la madera y la humedad, con notas de leche de oveja y hierba, o champiñón y cava natural según la época del año. Su paso en boca permite notar una textura suave y untuosa, cohesionada, dejando sensaciones ácidas y animales, de intensidad mediana, de fruto seco crudo, con predominio de un amargo agradable en el aroma y el postgusto.

Queso de gusto personal, definido, equilibrado entre las sensaciones primarias (acidez, leche) y las derivadas de una maduración adecuada al tiempo de maduración (amargos, textura untuosa), con una intensidad mediana, que alarga el gusto en boca.

  Política de seguretat

Emprem els mètodes de pagament més segurs i comuns

  Política d'enviament

Enviem en 48/72h a la zona del Maresme i Vallès Oriental