Maó semicurat, 0,450 gr. aprox.

9,90 €
Impuestos incluidos
Cantidad

Maó semi madurat, llet crua de vaca, de ses illes, Menorca

Descripción

Origen: Alaior

Elaborat amb llet crua de vaca, conserva el mètode d’elaboració tradicional en què es premsa la pasta a mà amb un pedaç de cotó anomenat fogasser. Cobert amb oli i pebre vermell durant la curació, la crosta va agafant un color marró ataronjat. El semicurat madura entre 90 i 120 dies, mentre que el curat madura entre 180 i 240 dies. Sabor i aromes molt evolucionats, intensos i lleugerament picants, amb una persistència bucal llarga, que es van accentuant durant la curació.

Sens dubte, la varietat més gourmet i la preferida dels més formatgers, que et transportarà directament als costums de Menorca

  Política de seguretat

Emprem els mètodes de pagament més segurs i comuns

  Política d'enviament

Enviem en 48/72h a la zona del Maresme i Vallès Oriental