raviolis botifarra negra i bolets , caixa 750 gr.

13,95 € /Caixa
Impostos inclosos
Quantitat

Raviolis botifarra negra i bolets

Descripció

Origen: Calella, Catalunya

Cocció: 4 min.

INGREDIENTS I ADITIUS DEL PRODUCTE

Pasta: Sèmola de blat dur, farina de blat, ou pasteuritzat (ou de

gallina, corrector de l'acidesa i conservadors), aigua, trompeta seca,

cep sec i farina d'arròs.

Farcit: Xampinyons (27%), ceba, ricotta, botifarra negra (13%)

(retall d'espatlla i de panxeta, cansalada, cansalada de coll, freixures,

caretes, galtes, sang, tripa natural, sal i pebre), ceps (6,5%), barreja

de bolet en proporció variable (boletus edulis, lutes, pleorotus

ostreatus-gírgola, shiitake, agaricus bisporius-xampinyó, lactarius

deliciosus-robelló, nameko, a.caesarea-ou de reig), pa ratllat de blat,

oli de girasol, ou pasteuritzat, sal (sal marina, E-536) i pebre.

AL·LÈRGENS

Absència d'OMG ( organismes modificats genèticament o

ingredients obtiguts a partir de OMG)

Conté: Glúten, ou, làctics

  Política de seguretat

Emprem els mètodes de pagament més segurs i comuns

  Política d'enviament

Enviem en 48/72h a la zona del Maresme i Vallès Oriental