Origen: Calella, Catalunya
Cocció: 4 min.
INGREDIENTS I ADITIUS DEL PRODUCTE
Pasta: Sèmola de blat dur, farina de blat, ou pasteuritzat (ou de
gallina, corrector de l'acidesa i conservadors), aigua, trompeta seca,
cep sec i farina d'arròs.
Farcit: Xampinyons (27%), ceba, ricotta, botifarra negra (13%)
(retall d'espatlla i de panxeta, cansalada, cansalada de coll, freixures,
caretes, galtes, sang, tripa natural, sal i pebre), ceps (6,5%), barreja
de bolet en proporció variable (boletus edulis, lutes, pleorotus
ostreatus-gírgola, shiitake, agaricus bisporius-xampinyó, lactarius
deliciosus-robelló, nameko, a.caesarea-ou de reig), pa ratllat de blat,
oli de girasol, ou pasteuritzat, sal (sal marina, E-536) i pebre.
AL·LÈRGENS
Absència d'OMG ( organismes modificats genèticament o
ingredients obtiguts a partir de OMG)
Conté: Glúten, ou, làctics